Uw specialist op het gebied van Europese en Aziatische haarmode in hartje Utrecht

Over de salon

De salon heeft een vertrouwde en authentieke uitstraling, wat zorgt voor een fascinerende sfeer. De glas-in-loodramen, in combinatie met een authentieke inrichting, zorgen voor een warm en fijn welkom. Kapsalon Cocopelo is een van de weinige kappers in de Binnenstad van Utrecht met exact dezelfde inrichting als een eeuw geleden.


Kapsalon Cocopelo is gevestigd in wijk C op de Korte Koestraat 1 te Utrecht. De salon kan je vinden in een zijstraat van het Vredenburg
en tegenover Tivoli Vredenburg. Daarnaast is het gevestigd op 10 minuten loopafstand van Centraal Station. Hierdoor is makkelijk te bereiken en kan je mét en zonder afspraak langskomen bij deze unieke kapsalon in hartje Utrecht.

Mijn missie

Ik vind het belangrijk om snel en nauwkeurig de haren van onze klanten te knippen. Hierbij is mijn persoonlijke benadering uitmuntend en kan ik voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. Bij mij ervaar je een gezellige en huiselijke sfeer, voor een vriendelijke en betaalbare prijs. Hierdoor lopen mijn klanten er stijlvol, modieus en verzorgd bij.


Daarnaast is het mijn passie om zoveel mogelijk mensen met diverse haarstijlen te kunnen helpen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of wie je ben, want bij Kapsalon Cocopelo ben je bij het goede adres voor een perfecte haarbehandeling!

Mijn visie
Mijn behandelingen staan voor snel en zijn kwalitatief heel goed. Ik vind het belangrijk dat het altijd gezellig is en dat er een warme en huiselijke sfeer in de salon heerst. Kapsalon Cocopelo is een kapper waar iedere klant tevreden is en altijd terugkeert voor een nieuwe afspraak. Ik creëer voor mijn klanten een tweede huiskamer!


Ik luister altijd naar jouw wensen en geef ik jou bruikbaar haar- of product advies. Daarnaast ben ik heel veelzijdig en kunnen zowel dames, heren en kinderen terecht voor een betoverend mooie look. De prijs-kwaliteitverhouding die wij hanteren is subliem en wij werken enkel en alleen met topproducten.